Trouwlocatie Friesland

Unieke trouwlocatie Friesland

Wij willen niet zeggen dat er iets mis is met trouwen in een zaaltje, of op het stadshuis. We willen wel graag laten zien dat het ook anders kan. Jullie trouwdag moet de boeken in gaan als een van de mooiste dagen van jullie leven. Hoe lukt dit nou beter dan door te trouwen op een unieke trouwlocatie: Missisipiboot de Frisian Queen. Zo maak je niet alleen een prachtige start als echtpaar, ook de bruidsgasten zullen een bruiloft op het water niet snel vergeten.

Frisian Queen als huwelijksboot

De Frisian Queen is een originele raderboot. De nostalgische sfeer van het schip maakt het de ideale trouwlocatie. Trouwen op het water, hoe magisch is dat? We denken graag mee bij het plannen van jullie droombruiloft. Op de Frisian Queen is bijna alles mogelijk, we hebben bijvoorbeeld een eigen keuken aan boord. Wist je trouwens dat het schip een officiële trouwlocatie is? Je kunt dus écht het ja-woord geven op het schip.

Dit biedt de Frisian Queen

  • Officiële Trouwlocatie;
  • Ruimte voor groepen van 50-185 personen;
  • Heerlijk varen over de Friese Meren;
  • All-inclusive buffet;
  • Invalidentoilet en lift;
  • Opstapplaats in overleg.

Bekijk hier alle faciliteiten van de Frisian Queen. Wil je liever weten hoe een Missisipiboot op de Friese Meren terecht is gekomen? Lees dan onze ontstaansgeschiedenis.

Trouwen op het water

We zeiden het net al. Trouwen op het water en trouwen op een boot is magisch. Het mooie aan trouwen op het water is, dat je minder afhankelijk bent van het weer. Natuurlijk is het heerlijk om op het dek te staan wanneer de zon schijnt, maar ook wanneer het regent is de magie aanwezig. Misschien dan juist nog wel meer. Of wat dacht je van het uitspreken van de geloftes tijdens zonsondergang? Wauw.

Vraag een offerte aan

We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van een arrangement, of juist alles zelf bepalen? We bespreken de mogelijkheden en de prijs graag met je. Vul het onderstaande formulier in, dan bellen we je terug.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.