Bedrijfsuitje op het water

Wilt u als bedrijf iets speciaals? Dan is een bedrijfsuitje op de Frisian Queen iets voor u. Of het nu gaat om personeelsuitjes met eigen mensen of bedrijfsevenementen met zakelijke relaties; Frisian Queen is een unieke locatie voor het houden van diverse zakelijke evenementen zoals personeelsfeesten, bedrijfsuitjes of formele recepties tijdens een rondvaart over de Friese meren.

Zakelijke arrangementen

Wij bieden diverse ALL-INN arrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 4 uurs, 5 uurs, 6 uurs of 7 uurs durende rondvaart door Friesland. Hierin hebben wij zelf een combinatie samengesteld uit keuzeopties. Maar natuurlijk is het altijd mogelijk alles zelf samen te stellen. Bekijk alle mogelijkheden!

Faciliteiten

Frisian Queen beschikt over een uitgebreide keuken aan boord van het schip en kan desgewenst verschillende menu’s verzorgen. Of het nu gaat om échte Friese oranjekoek tijdens de koffie, een uitgebreide lunch of een smakelijk diner. Wij bieden diverse lunches en buffetten aan zodat u samen met uw collega’s en relaties heerlijk kunt eten tijdens een unieke boottocht. Naast eten en drinken kunt u gebruik maken van onze geluidsinstallatie en zijn er aansluitingen voor uw laptop en beemer. Hierdoor is het mogelijk om presentaties te geven.