Personeelsfeest Friesland

Bent u opzoek naar een uniek personeelsfeestje in Friesland? Heeft u al gedacht aan een personeelsfeest op een bijzonder schip? Vaar met uw personeel over de Friese Meren met de raderboot de Frisian Queen in Mississippi-stijl. Geniet tijdens de vaart van allerlei hapjes en drankjes die uzelf kunt uitkiezen. De hapjes en drankjes worden voor u geserveerd. Frisian Queen werkt op basis van all-inclusive arrangementen vanaf 4 uren en dat arrangement kunt uzelf samenstellen. Geef uw personeel of relaties een uniek uitje dat ze nooit meer zullen vergeten!

Waarom de Frisian Queen?

 • Varen over de Friese Meren
 • Uitstekend geschikt voor bedrijfsuitjes of personeelsfeestjes
 • Beschikt over een eigen keuken
 • All-inclusive buffet (zelf samenstellen)
 • Invalidentoilet en lift
 • Opstapplaats in overleg

Vrijblijvende offerte aanvragen voor uw feest?

Naar aanleiding van uw offerte aanvraag zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Arrangementen personeelsfeestje

Onze arrangementen kunt uzelf samenstellen. Wilt u een barbecue als diner? Dat is mogelijk. De prijs van een arrangement is afhankelijk van het gekozen buffet en het aantal genodigden. De buffetten zijn zeer uitgebreid en voor ieder wat wils. Heeft u specifieke wensen? Neem dan van tevoren contact met ons op via de mail of telefoon.

Voorzieningen aan boord

Aan boord bevinden voldoende voorzieningen:

 • Eigen uitgebreide keuken
 • Twee etages met eigen bar
 • Muziek installatie
 • Draadloos microfoon installatie
 • Binnen- en buitendek

Zakelijk evenement organiseren?

Wilt u als bedrijf iets speciaals? Dan is een zakelijk evenement op de Frisian Queen iets voor uw bedrijf. Of het nu gaat om bedrijfsuitje met eigen mensen of bedrijfsevenementen met zakelijke relaties; Frisian Queen is een unieke locatie voor het houden van diverse zakelijke evenementen zoals personeelsfeesten, bedrijfsuitjes of (in)formele recepties tijdens een rondvaart over de Friese meren.

Zakelijke arrangementen

Wij bieden diverse ALL-INN arrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 4 uurs, 5 uurs, 6 uurs of 7 uurs durende rondvaart door Friesland. Hierin hebben wij zelf een combinatie samengesteld uit keuzeopties. Maar natuurlijk is het altijd mogelijk alles zelf samen te stellen. Bekijk alle mogelijkheden!

Faciliteiten Frisian Queen

Frisian Queen beschikt over een uitgebreide keuken aan boord van het schip en kan desgewenst verschillende menu’s verzorgen. Of het nu gaat om ├ęchte Friese oranjekoek tijdens de koffie, een uitgebreide lunch of een smakelijk diner. Wij bieden diverse lunches en buffetten aan zodat u samen met uw collega’s en relaties heerlijk kunt eten tijdens een unieke boottocht.

Tot slot

Wilt u als bedrijf iets speciaals? Dan is een bedrijfsuitje op de Frisian Queen iets voor u. Of het nu gaat om personeelsuitjes met eigen mensen of bedrijfsevenementen met zakelijke relaties; Frisian Queen is een unieke locatie voor het houden van diverse zakelijke evenementen zoals personeelsfeesten, bedrijfsuitjes of formele recepties tijdens een rondvaart over de Friese meren.