Artiestenvaart

De artiestenvaart is  samen met de toenmalige radiozender Holland-FM, opgezet. Een radiozender met veel luisteraars van Hollandstalige muziek en een artiestenvaart pasten goed bij de zender.

Holland FM

De zender Holland FM is overgenomen door Radio Continu, na enkele plezierige en gezellige jaren zou het ook betekenen dat de Holland-FM artiesten vaart zou verdwijnen.
Dit hebben we voorkomen door de opzet niet te veranderen. De Frisian Queen heeft samen met Ineke Pullen er een Frisian Queen Artiestenvaart van gemaakt met als thema “Hollandse middag”

Laatste zondag van de maand

Voor mensen die een keer een dagje uit willen en van gezellige Hollandse muziek houden, organiseren wij regelmatig op de laatste Zondag van de maand een Hollandse Artiesten Vaart. Tijdens deze vaart treden er elke keer 4 artiesten op. U kunt vanaf 14:00 uur inschepen. We vertrekken rond 15:00 uur. Rond 19:00 uur meren we weer aan. Opstap is in onze thuishaven te Akkrum en de kosten zijn €12,50 p.p., kinderen jonger dan 12 jr. betalen €7,50 p.p.

Eigen meegenomen spullen zoals: drinken, hapjes, Kaas&worst, nootjes etc. worden niet toegestaan!!!!!

Reserveer online

Tijdens deze tocht serveren wij diverse broodjes en snacks. De zondagen waarop wij dit organiseren staan hieronder uitgelicht, u ziet dan welke artiesten er optreden, wilt u voor deze datum reserveren? Vul dan het reserveringsformulier in. U bent dan verzekerd van een toegangsbewijs.

PS. er is geen PIN aan boord!!!

Onze evenementen