Personeelsfeest Friesland

Het leukste personeelsuitje in Friesland

Geen enkel bedrijf wil graag standaard zijn. Dus je wil ook niet dat jouw personeelsuitje standaard is. Het liefste verras je jouw medewerkers met een geweldig én origineel personeelsfeest in Friesland. Hoe pak je dit aan? Door de Frisian Queen te boeken natuurlijk! Een personeelsfeest op een missisipiboot, spannender dan dat kan bijna niet. Maak een prachtige vaarroute met alle medewerkers van je bedrijf over de Friese Meren. Tijdens de rondtocht geniet je van al het lekkers uit onze eigen keuken. We hebben verschillende arrangementen voor personeelsfeesten en denken graag met je mee als je het nét anders wilt.

Onze personeelsfeest arrangementen

Kiezen voor de Frisian Queen is kiezen voor een breed scala aan mogelijkheden en arrangementen. We verwelkomen graag groepen van 50 tot 185 personen. Dankzij onze uitgebreide eigen keuken en fantastische kok kunnen we verschillende buffetten bieden. Kies bijvoorbeeld voor het New Orleans buffet, of geniet van onze uitgebreide bittergarnituur. Natuurlijk mag er ook gedanst worden. Eigen muziek meenemen? Ook geen probleem.

Dit biedt de Frisian Queen

  • Unieke feestlocatie Friesland;
  • Ruimte voor groepen van 50-185 personen;
  • Heerlijk varen over de Friese Meren;
  • Officiële Trouwlocatie;
  • All-inclusive buffet;
  • De leukste groepsarrangementen van Friesland;
  • Invalidentoilet en lift;
  • Opstapplaats in overleg.

Bekijk hier alle faciliteiten van de Frisian Queen. Wil je liever weten hoe een Missisipiboot op de Friese Meren terecht is gekomen? Lees dan onze ontstaansgeschiedenis.

Van bedrijfsuitje tot zakelijk evenement

Je kunt niet alleen voor een personeelsfeest bij ons terecht, ook voor andere zakelijke bijeenkomsten verwelkomen we je graag. Of het nu gaat om een ongedwongen middag met zakenrelaties, een congres of een uitje met een grote groep. Bij Frisian Queen is (bijna) alles mogelijk. Wil je weten wat er allemaal kan? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Wil je het personeelsfeest beginnen met een pubquiz of wil je bepaalde medewerkers in het zonnetje zetten? We bespreken de mogelijkheden en de prijs graag met je. Vul het onderstaande formulier in, dan bellen we je terug.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.