Rondvaart in Friesland

De Frisian Queen is bij uitstek geschikt voor rondvaarten in Friesland. Het reserveren van een arrangement op dit unieke schip is ideaal voor diverse gelegenheden als bedrijfsfeesten, bruiloften en familie evenementen. Daarnaast organiseren wij zelf elke laatste zondag van de maand een Hollandse Artiestenvaart voor de liefhebber van Hollandstalige muziek. Een boottocht over de Friese meren wordt door de Frisian Queen extra speciaal gemaakt.

Arrangementen

Tijdens uw rondvaart over de Friese meren bieden wij een aantal arrangementen aan. Zo heeft u de keus uit een 3 uurs, 5 uurs en een 7 uurs ALL-INN arrangement. Hierin is de huur, drinken en het eten verwerkt. Maar desgewenst kunt altijd zelf uw arrangement samenstellen. Bekijk onze arrangementen!

Artiestenvaart

Slaat de verveling wel eens toe op zondag? Kom dan gezellig de laatste zondag van de maand op de partyboot de Frisian Queen voor onze gezellige artiestenvaart met Hollandstalige toppers. In juni, juli, oktober en november kunt u tijdens een boottocht over de Friese meren met vrienden en familie genieten van Live muziek. Vanuit onze uitgebreide keuken worden diverse snacks aangeboden die u met munten kunt betalen. Meer informatie!