Rondvaart in Friesland

Rondvaart Friesland

Opzoek naar een bijzondere en uniek rondvaart in Friesland? Dan kunt u stoppen met zoeken. De Frisian Queen vaart met haar Mississippi raderboot door Friesland. U kunt ons schip huren inclusief de kapitein. De Frisian Queen beschikt over een eigen keuken. Wilt u een feest of een speciale gelegenheid organiseren voor minimaal 40 personen? Vraag dan direct een offerte aan. Maak deze dag onvergetelijk met een rondvaart door Friesland met onze Frisian Queen!

Voorzieningen

Aan boord bevinden voldoende voorzieningen:

  • Eigen uitgebreide keuken
  • Twee etages met eigen bar
  • Beeld- en geluidsmateriaal voor muziek en presentaties
  • Binnen- en buitendek

Varen over de Friese Meren

De Frisian Queen is bij uitstek geschikt voor een rondvaart in Friesland, want wij varen over de Friese Meren. De thuishaven van de Frisian Queen is Akkrum. Wij adviseren ook om hier ook aan boord te gaan, omdat hier ruime mogelijkheden zijn om te parkeren. Daarnaast is het ook mogelijk om elders op te stappen. Echter zijn wij dan wel genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen. De reden hiervoor is dat dit extra tijd met zich meebrengt, omdat wij hier speciaal naartoe moeten varen. Ons vaartarief is 130,- per uur (incl. brandstof en uurtarief kapitein)

Opstapplaatsen

Rondvaartboot de Frisian Queen kan u en uw gasten op diverse plaatsen rondom de Friese Meren en wateren oppikken. Naast onze thuishaven Akkrum, kunt u ook de rondvaart beginnen in andere plaatsen in Friesland. Bekijk onderstaande tabel voor de opstapplaatsen. De locatie voor het opstappen is nader te bepalen.

OpstapplaatsMeerprijs
Rondvaart v.a. Grou€ 125,-
Rondvaart v.a. Sneek€ 400,-
Rondvaart v.a. Eernewoude€ 300,-
Rondvaart v.a. IJlst€ 625,-
Rondvaart v.a. Drachten€ 375,-
Rondvaart v.a. Langweer€ 625,-
Rondvaart v.a. Burgum€ 375,-
Rondvaart v.a. Heeg€ 625,-
Rondvaart v.a. Leeuwarden€ 400,-
Rondvaart v.a. Woudsend€ 675,-
Rondvaart v.a. Franeker€ 875,-
Rondvaart v.a. Lemmer€ 900,-
Rondvaart v.a. Harlingen€ 999,-
Rondvaart v.a. Stavoren€ 999,-

Rondvaart Friesland boeken?

Het reserveren van een arrangement op dit unieke schip is ideaal voor diverse gelegenheden als bedrijfsfeesten, bruiloften en familie evenementen. Geeft u binnenkort een groot feest? Laat u dan volledig ontzorgen. Onze arrangementen zijn all-inclusive (eten, drinken en huur). U hoeft alleen aan te geven met hoeveel personen u komt, hoelang u wilt genieten van het arrangement en tot slot waaruit het buffet (lunch buffet, dinerbuffet of barbecue) moet bestaan. U kunt het buffet zelf samenstellen.

Onze artiestenvaart

Slaat de verveling wel eens toe op zondag? Kom dan gezellig de laatste zondag van de maand op de partyboot de Frisian Queen. Wij organiseren zelf elke laatste zondag (mei – november) van de maand een Hollandse Artiestenvaart voor de liefhebbers van Hollandstalige muziek. Vanuit onze uitgebreide keuken worden diverse snacks aangeboden die u met munten kunt betalen. Meer informatie? Een rondvaart over de Friese meren wordt door de Frisian Queen extra speciaal gemaakt. U kunt online reserveren.