Familie uitje op de Friese meren

Bent u op zoek naar een unieke en bijzondere locatie voor een familiefeest Friesland? Dan bent u bij de Frisian Queen op het juiste adres! Ons sfeervolle schip is zeer geschikt voor een dagje uit met u en uw familie en om familiefeesten op de Frisian Queen te organiseren. Het is heerlijk vertoeven op de binnen- en buitendekken. Vele familiefeesten gingen u voor!

Meer informatie? Neem dan contact op via de mail of de telefoon: 0566-650030

Waarom de Frisian Queen?

  • De Frisian Queen zorgt voor een zeer unieke vaartocht over de Friese Meren;
  • U kunt opstappen in Akkrum, maar er zijn ook andere opstapplaatsen;
  • Rolstoel vriendelijk (o.a. gelijkvloers, brede loopplank en mindervalide toiletten)
  • Garandeert feest!
  • U kunt uw familiefeest zelf samenstellen.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor uw familie feest?

Naar aanleiding van uw offerte aanvraag zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze arrangementen

Tijdens uw familiefeest kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Zo zijn er 4 uurs, 5 uurs, 6 uurs en 7 uurs ALL-IN arrangementen. Hierin is alles verzorgd, huur van de boot, het eten en drinken en tenslotte de btw. Zo weet u direct waar u aan toe bent als het gaat om kosten. Uiteraard kunnen wij, samen met u, iets samenstellen. Bekijk onze arrangementen.

Faciliteiten Frisian Queen

De Frisian Queen beschikt over een uitgebreide keuken aan boord van het schip. Tijdens de boottocht kunt u dan ook lekker eten en drinken. Wij verzorgen diverse lunches en diners. Zo kunt u op uw familiedag tijdens een unieke boottocht over de Friese meren genieten van een uitgebreid menu. Wilt u gebruik maken van beeld en geluid? De Frisian Queen beschikt over moderne audiovisuele apparatuur. Zo kunt u altijd filmpjes en muziek afspelen.