Op zoek naar een partyboot in Friesland?

Partyboot Friesland

Partyboot Friesland is de partyboot de Frisian Queen. Als u een groot feest wilt organiseren op een bijzondere en unieke locatie, stop dan verder met zoeken. Vier feest op onze partyboot. Tijdens het feesten vaart de partyboot door en kunt u een lekker luchtje scheppen op het dek en ook nog genieten van de vaart! Onbezorgd feesten gebeurt dankzij onze all-inclusive arrangementen.

Over de Frisian Queen

Onze partyboot is beschikbaar voor groepen vanaf 40 tot maximaal 185 personen. Daarnaast beschikken we over een eigen keuken, zodat u tijdens het feestvieren ook genieten kunt van heerlijke borrelhapjes en snacks. De thuishaven van de Frisian Queen is in Akkrum. Hier is voldoende (gratis) parkeermogelijkheid, bevindt zich vlakbij het treinstation dat bereikbaar is via Leeuwarden en Heerenveen.

Voorzieningen aan boord

Aan boord bevinden voldoende voorzieningen:

  • Eigen uitgebreide keuken
  • Twee etages met eigen bar
  • Beeld- en geluidsmateriaal voor muziek en presentaties
  • Binnen- en buitendek

Reserveren?

Reserveer de Frisian Queen door het contactformulier in te vullen, te mailen of te bellen naar: 0566-650030

Onze arrangementen

De Frisian Queen heeft diverse arrangementen beschikbaar. Een arrangement bestaat uit onbeperkt drinken en een hapjes- en snackjesronde.

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot onze arrangementen? Geen probleem, want u kunt u eigen arrangement samenstellen!

“Frisian Queen is dé partyboot van Friesland; gegarandeerd feest!”

Zoek je een partyboot in Friesland? Organiseer je eigen topfeest, wij verzorgen de catering en de vaart. Gegarandeerd feest. Bekijk onderstaande foto’s voor een kleine sfeerimpressie!