Uitnodiging bedrijven contact dagen Noord (BCDN)

Op 21 en 22 maart aanstaande zal de zakenbeurs Business Contact Dagen Noord (BCDN) plaatsvinden in het WTC Expo te Leeuwarden.

BCDN-01-compressedAls bezoeker van de BCDN kunt u zich verheugen op een breed aanbod van exposanten in een grote diversiteit van branches. Daarnaast presenteren zich op de beurs weer verscheidene ondernemerspleinen waar u uw relaties treft.

De BCDN trekt veelal managers en bestuurders, de juiste mensen op de juiste plek. Dit maakt de beurs een uitgelezen plaats om persoonlijke afspraken in te plannen, te netwerken met relaties en leads te genereren. Namens Frisian Queen Raderboot nodigen wij u graag uit voor deze beurs. Hierbij ontvangt van ons uw eigen registratiecode: ondernemerspleinheerenveen
Vorig jaar stonden we met onze eigen Frisian Queen stand. Dit jaar zijn we onderdeel van het Ondernemersplein Heerenveen.

Via deze link kunt u zich aanmelden, hierbij dient u uw persoonlijk registratie code te vermelden. U ontvangt dan direct een E-Ticket per mail welke u toegang verschaft tot beide dagen van de beurs.

stand 2 wtc stand wtc

Het parkeren is kosteloos voor bezoekers aan de BCDN. We hopen u te mogen begroeten tijdens de Business Contact Dagen Noord! Meer informatie over de beurs vindt u op BCDN.